Σχετικά με εμάς

Το Ypyp.gr είναι το ιατρικό ερευνητικό ίδρυμα του έθνους. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την υγεία και να σώσουμε ζωές μέσω της επιστημονικής ανακάλυψης.

Το Ypyp.gr είναι ένα μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο που παρέχει πρακτικές πληροφορίες για την υγεία και συμβουλές που βασίζονται στα ευρήματα της έρευνας του ypyp.gr. Ypyp.gr ιατρικοί εμπειρογνώμονες και ypyp.gr υποστηριζόμενους επιστήμονες σε πανεπιστήμια και ιατρικές σχολές εξασφαλίζουν την ακρίβεια με την εξέταση άρθρων πριν από τη δημοσίευση. Ένα νέο τεύχος δημοσιεύεται την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο ypyp.gr δωρεάν στο έντυπο ή μέσω e-mail. Σας ενθαρρύνουμε επίσης να μοιραστείτε τα άρθρα μας με τα κοινωνικά μέσα, με τα blogs και με τις εκτυπώσεις ή τις ψηφιακές σας εκδόσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες, αλλά σημειώστε ότι οι περισσότερες φωτογραφίες είναι εικόνες που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα – αυτές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων. Αν αναδημοσιεύσετε τα άρθρα μας, παρακαλούμε να γνωρίζετε το ypyp.gr ως πηγή και να μας στείλετε ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντίγραφα της έκδοσής σας.

Editor-in-Chief, συμμετείχε στο ypyp.gr το Σεπτέμβριο του 2016 μετά από 22 χρόνια ως ανταποκριτής με τους, όπου κάλυψε μια ποικιλία από κτύπους, από την υγειονομική περίθαλψη στο περιβάλλον και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο γραφείο του Πεκίνου.

Το βιβλίο της που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2017.

Είναι πτυχιούχος του πανεπιστημίου του Στάνφορντ και της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ και έκανε σύντομα ιατρική σε αίθουσα έκτακτης ανάγκης της Νέας Υόρκης πριν μετατρέποντας στη δημοσιογραφία.