Keto Diet κάψουλες – τρέχουσες αξιολογήσεις χρηστών 2023 – συστατικά, πώς να το πάρετε, πώς λειτουργεί, γνωμοδοτήσεις, δικαστήριο, τιμή, από που να αγοράσω, skroutz – Ελλάδα

14
5159

Keto Diet - τρέχουσες αξιολογήσεις χρηστών 2020 - συστατικά, πώς να το πάρετε, πώς λειτουργεί, γνωμοδοτήσεις, δικαστήριο, τιμή, από που να αγοράσω, skroutz - ΕλλάδαΤο Keto Diet, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής άμεσα συνδεδεμένο με την κετονική διατροφή όπως προδίδει και το όνομά του. Σύμφωνα με τρέχουσες αξιολογήσεις χρηστών 2023 η κέτωση όχι μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, αλλά παράλληλα μπορεί να ενισχύσει τον οργανισμό σας σε διάφορα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί από το HealthLine.com αναφέρουν πως πάνω από 20 μελέτες δείχνουν ότι ο κετονικός τύπος διατροφής μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος και να βελτιώσετε την υγεία σας. Τι περιμένετε λοιπόν; www.KetoDiet.gr

Keto Diet - τρέχουσες αξιολογήσεις χρηστών 2020 - συστατικά, πώς να το πάρετε, πώς λειτουργεί, γνωμοδοτήσεις, δικαστήριο, τιμή, από που να αγοράσω, skroutz - ΕλλάδαΧάστε βάρος κερδίζοντας ενέργεια με το Keto Diet!

Τώραδώστεμιαεντολή:

www.KetoDiet.gr

Προσφοράπεριορισμένηςτιμής:

-50% ΜΕΙΩΣΗ!

Ποια είναι ακριβώς η χρησιμότητα του Keto Diet;

Η κέτωση είναι μία διαδικασία κατά την οποία το σώμα παράγει ενέργεια χρησιμοποιώντας το λίπος, αντί την γλυκόζη που εισέρχεται στον οργανισμό μας μέσω της κατανάλωσης υδατανθράκων. www.KetoDiet.gr

Για να επιτευχθεί αυτό, χρειάζεται το άτομο να υιοθετήσει μία διατροφή αυτή υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, μέτρια σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες. Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι να αποκλείσουμε εντελώς τους υδατάνθρακες από την διατροφή μας; Πολύ δύσκολο!

Γι’ αυτό είναι εδώ το Keto Diet, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσετε την διαδικασία της κέτωσης χωρίς να χρειάζεσαι να βασανίσετε τον οργανισμό σας.

Πως; Ξεκινώντας και επιταχύνοντας την διαδικασία της κέτωσης, βοηθώντας σας να απαλλαγείτε από το υπερβολικό λίπος χωρίς εσείς να πρέπει να κάνετε δραστικές αλλαγές στην διατροφή σας. Ναι, τόσο απλά! www.KetoDiet.gr

Τι υπόσχεται το συμπλήρωμα διατροφής Keto Diet;

 • Όχι πια χάσιμο χρόνου – Συνήθως ο οργανισμός χρειάζεται 7 με 14 ημέρες για να ξεκινήσει την διαδικασία της κέτωσης. Ωστόσο, με μία και μόνο κάψουλα Keto Diet, χρειάζονται μόνο 40-50 λεπτά.
 • Είναι ασφαλής – Η κέτωση είναι μία φυσική διαδικασία του οργανισμού, αφού οι κετόνες παράγονται από το συκώτι.
 • Χάστε 10-15 κιλά σε ένα μήνα – Τα κιλά που χάνονται είναι κυρίως λίπος, έτσι τα αποτελέσματα είναι μακροπρόθεσμα.
 • Νιώστε καλά, μέσα και έξω – Δεν χρειάζεται να εξαντλήσετε το σώμα σας με ανθυγιεινές δίαιτες. Χάστε κιλά γρήγορα και εύκολα, και διατηρήστε καλή ψυχολογία.

Keto Diet κάψουλες, συστατικά, πώς να το πάρετε, πώς λειτουργεί, παρενέργειες

Keto Diet κάψουλες, συστατικά, πώς να το πάρετε, πώς λειτουργεί, παρενέργειεςΤι είναι για τον οργανισμό η κέτωση; Σύμφωνα με τον γνωστό ιστότοπο WebMD.com, Η κέτωση είναι μια φυσιολογική διαδικασία που συμβαίνει όταν το σώμα σας δεν έχει αρκετούς υδατάνθρακες για να τους μετατρέψει σε ενέργεια. www.KetoDiet.gr

Αντί αυτού, καίει λίπος και δημιουργεί κετόνες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για να δώσουν ενέργεια.
Ποια είναι λοιπόν τα συστατικά που περιέχονται σε αυτές τις κάψουλες, και ευθύνονται για αυτά τα θετικά αποτελέσματα; Πώς να το πάρετε και πως λειτουργεί το συμπλήρωμα αυτό; Όλες οι απορίες σας θα απαντηθούν αμέσως τώρα.

Σημειώστε πως η σύνθεση αποτελείται 100% από φυσικά συστατικά και έτσι δεν υπάρζει κανένας λόγος ανησυχίας για τυχόν παρενέργειες ή αντενδείξεις . Αυτό δεν είναι ένα χημικό φάρμακο, αλλά ένα συμπλήρωμα διατροφής. www.KetoDiet.gr

Αυτά είναι τα Keto Diet συστατικά, και επεξηγήσεις για το πως λειτουργεί το καθένα από αυτά:

 • Κετόνη Σμέουρου: Εξαιρετικά ενεργές κετόνες, παρόμοιες με αυτές οι οποίες παράγονται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα. Μετατρέπουν το λίπος σε ενέργεια, επιταχύνουν τον μεταβολισμό και μειώνουν την όρεξη για φαγητό.
 • Βήτα Σιτοστερόλη: Συστατικό που ‘εξουδετερώνει’ κατά κάποιο τρόπο τις συνέπειες μίας λάθους διατροφής. Ρυθμίζει τον μεταβολισμό του λίπους, καθαρίζει τα αγγεία από την κακή χοληστερόλη και καταπολεμά την κυτταρίτιδα βελτιώνοντας έτσι την σιλουέτα.
 • Συνένζυμο Q10: Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, η ανεπάρκεια αυτού του συστατικού ευθύνεται για την παχυσαρκία. Ομαλοποιεί τον μεταβολισμό, μειώνει τα επίπεδα κακής χοληστερόλης και μειώνει την όρεξη.
 • L-Καρνιτίνη: Ουσία, συγγενική με τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια, βελτιώνει την διάθεση και καταπολεμά την κατάθλιψη.
 • Βρομελίνη: Ένζυμο το οποίο βοηθά στην πέψη των πρωτεϊνών και του λίπους. Εξάγεται από τον ανανά. Διασπά το σπλαχνικό λίπος, καταπολεμά το οίδημα και ευνοεί την λειτουργία των εσωτερικών οργάνων.
 • Οργανική Συνεφρίνη: Ενεργό λιποδιαλυτικό. Καταπολεμά το επίμονο λίπος, αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό και τα επίπεδα αντοχής.

Πώς να το πάρετε; Στο πίσω μέρος της συσκευασίας του Keto Diet, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις οδηγίες χρήσης. Κατά το πρώτο στάδιο της θεραπείας, θα ξεκινήσει η καύση του αποθηκευμένου λίπους μέσω της κέτωσης, χωρίς να επηρεάζεται η μυϊκή μάζα.

Ακολούθως, ο μεταβολισμός επιταχύνεται, η όρεξη μειώνεται και πραγματοποιείται καύση ακόμα περισσότερου λίπους. www.KetoDiet.gr

Περίληψη:

Σημειώστε πως η σύνθεση αποτελείται 100% από φυσικά συστατικά και έτσι δεν υπάρζει κανένας λόγος ανησυχίας για τυχόν παρενέργειες ή αντενδείξεις.

Keto Diet γνωμοδοτήσεις, δικαστήριο, σχόλια

Keto Diet γνωμοδοτήσεις, δικαστήριο, σχόλιαΌπως μπορούμε να διαβάσουμε στο OurWorldInData.org, το 8% των θανάτων ανά το παγκόσμιο οφείλονται στην παχυσαρκία. Οπότε, αντιλαμβάνεστε πως αναφερόμαστε σε ένα είδος πανδημίας. www.KetoDiet.gr

Πρέπει όλοι μας να αποκτήσουμε ρεαλιστική αντίληψη του θέματος, και να μην θεωρούμε πως τα περιττά κιλά είναι αποκλειστικά θέμα αισθητικής. Είναι θέμα υγείας, και αφορά όλους μας.

Το θετικό είναι πως στην εποχή της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών που διανύουμε, μπορούμε να ενημερωθούμε για τα πάντα μέσω του διαδικτύου. Πραγματικές εμπειρίες, κριτικές και σχόλια από άτομα που έχουν αγοράσει και δοκιμάσει το Keto Diet έχουν καταγραφεί σε διάφορα φόρουμ του διαδικτύου. www.KetoDiet.gr

Συλλέξαμε πιο κάτω ένα μικρό δείγμα από τρείς τρέχουσες αξιολογήσεις χρηστών 2023 για αυτό το συμπλήρωμα διατροφής.

Μια ζωή η ίδια ιστορία: να ανακαλύπτω νέες δίαιτες, να ξεκινώ να τις ακολουθώ με την ελπίδα πως θα χάσω έστω και ελάχιστα κιλά, αλλά στο τέλος να μην με βγάζουν πουθενά. Είχα κουραστεί αφάνταστα. Και λέω ‘είχα’ γιατί στο τέλος τα κατάφερα! Με αυτό το προϊόν αγαπητοί μου, κατάφερα να χάσω 15 ολόκληρα κιλά σε ένα μήνα! Εγώ, που δεν έχανα ούτε με σφαίρες. Κατά την διάρκεια της θεραπείας, δεν ένιωθα ιδιαίτερη πείνα, ούτε και έλλειψη ενέργειας. Κάθε εβδομάδα, έχανα γύρω στα 3-4 κιλά. Συστήνω αυτό το προϊόν με το χέρι στην καρδιά, σε όλους όσους υποφέρουν από υπερβολικό βάρος και θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση αλλά και την υγεία τους.

Μαρία-Έλενα, 44 ετών

Είχα ακουστά την κετονική διατροφή, και ως μέθοδος απώλειας βάρους μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Διάβασα και ενημερώθηκα γι’ αυτήν μέσω του διαδικτύου, διαβάζοντας κυρίως κριτικές και σχόλια σε διάφορα φόρουμ, αφού μου είναι πιο εύκολο να εμπιστευθώ σχόλια που έχουν γίνει από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους, που στόχος τους δεν είναι να διαφημίσουν κάποιο προϊόν. Ψάχνοντας λοιπόν, διάβασα και κάποιες Keto Diet κριτικές. Αμέσως κάτι με τράβηξε σε αυτό το προϊόν γιατί όλοι μα ΟΛΟΙ είχαν να πουν τα καλύτερα γι’ αυτό. ‘’Γιατί να μην το δοκιμάσω κι εγώ;’’ σκέφτηκα. Παρά να στερηθώ συγκεκριμένα φαγητά, και ειδικά τα μακαρόνια που είναι το αγαπημένο μου, ξεκίνησα θεραπεία με το προϊόν. Και ναι! Λειτούργησε! Έχασα 10 κιλά, ακριβώς όσα ήθελα να χάσω, γρήγορα και χωρίς να στερηθώ τίποτα!

Μελίτα Δημ., 37 ετών

Μετά από μία άσχημη περίοδο στην ζωή μου, άρχισα να βάζω κιλά γιατί το φαγητό ήταν η μόνη μου παρηγοριά. Όπως είναι φυσικό, έφτασα να ζυγίζω 110 κιλά, στα 30 μου χρόνια. Και που κουράγιο να ακολουθήσω κάποια δίαιτα, όταν το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο; Μια φίλη μου είχε μιλήσει για αυτό το συμπλήρωμα διατροφής. Αυτή έχασε 17 ολόκληρα κιλά με αυτό, οπότε είπα να το δοκιμάσω κι εγώ. Σε διάστημα ενός μηνός, έχασα 16 κιλά με τα περισσότερα από αυτά να είναι λίπος, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες χρήσης. Ήταν ότι ακριβώς χρειαζόμουν για να βρω και πάλι την δύναμη να σταθώ στα πόδια μου. Τώρα πλέον, πηγαίνω γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα και νιώθω πιο υγιής από ποτέ. Ευχαριστώ!

Ευάγγελος Κ., 30 ετών

Keto Diet - τρέχουσες αξιολογήσεις χρηστών 2020 - συστατικά, πώς να το πάρετε, πώς λειτουργεί, γνωμοδοτήσεις, δικαστήριο, τιμή, από που να αγοράσω, skroutz - ΕλλάδαΧάστε βάρος κερδίζοντας ενέργεια με το Keto Diet!

Τώραδώστεμιαεντολή:

www.KetoDiet.gr

Προσφοράπεριορισμένηςτιμής:

-50% ΜΕΙΩΣΗ!

Περίληψη:

Πραγματικές εμπειρίες, κριτικές και σχόλια από άτομα που έχουν αγοράσει και δοκιμάσει το Keto Diet έχουν καταγραφεί σε διάφορα φόρουμ του διαδικτύου.

Keto Diet πόσο κοστίζει, τιμή

Keto Diet πόσο κοστίζει, τιμήΘέλετε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα; Μήπως το κόστος των προϊόντων αδυνατίσματος και προσωπικής περιποίησης τα καθιστά απαγορευτικά για εσάς; Μην ανησυχείτε! www.KetoDiet.gr

Με την Keto Diet τιμή μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, και παράλληλα να κάνετε ένα δώρο υγείας και ομορφιάς στον εαυτό σας. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και ανακαλύψτε το Keto Diet πόσο κοστίζει.

Η τιμή του είναι στ’ αλήθεια προσιτή σε όλους. Πόσο κοστίζει μία επίσκεψη σε ένα ινστιτούτο αδυνατίσματος ή σε κάποια παρόμοια υπηρεσία; Σίγουρα πολύ περισσότερα από το Keto Diet. Οπότε, δώστε του μια ευκαιρία και θα μας θυμηθείτε. www.KetoDiet.gr

Περίληψη:

Με την Keto Diet τιμή μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, και παράλληλα να κάνετε ένα δώρο υγείας και ομορφιάς στον εαυτό σας.

Keto Diet από που να αγοράσω, φαρμακείο

Keto Diet από που να αγοράσω, φαρμακείοKeto Diet από που να αγοράσω; Ο κατασκευαστής ελέγχει αυστηρά και σε τακτική βάση την ποιότητα του προϊόντος. Στις αποθήκες του, τηρούνται συνθήκες ιδανικής θερμοκρασίας και υγιεινής. www.KetoDiet.gr

Η πώληση του συμπληρώματος στα φαρμακεία θα καθιστούσε δύσκολη έως ακατόρθωτη την πραγματοποίηση τακτικών ελέγχων. Γι’ αυτό και πάρθηκε η απόφαση όπως το προϊόν αυτό να μην μεταπωλείται από τα φαρμακεία.

΄΄Και από που να αγοράσω λοιπόν, αφου δεν διατείθεται στα φαρμακεία;’’ Εάν δεν είστε σίγουροι από που να αγοράσετε τις καψούλες αυτές, απλά αφήστε τα στοιχεία σας στον ιστότοπο του κατασκευασή και ο υπεύθυνος πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για την διαδικασία αγοράς και να σας λύσει όλες σας τις απορίες! www.KetoDiet.gr

Περίληψη:

Η πώληση του συμπληρώματος στα φαρμακεία θα καθιστούσε δύσκολη έως ακατόρθωτη την πραγματοποίηση τακτικών ελέγχων.

Keto Diet skroutz, amazon – Ελλάδα

Keto Diet skroutz, amazon - ΕλλάδαΤα συγκριτικά αποτελέσματα πριν και μετά από την χρήση του Keto Diet Ελλάδα μιλούν από μόνα τους. Το γεγονός ότι πρόκειτε για ένα προϊόν που αποτελείται από φυσικά συστατικά το καθιστά ιδανικό για όλους. www.KetoDiet.gr

Όλα τα θετικά του χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με την υψηλή ζήτηση σε όλη την Ελλάδα και το ότι η χαμηλή του τιμή αφήνει περιθώρια για κέρδος, έκαναν πολλούς να προσπαθήσουν να το αντιγράψουν, προωθώντας αυτές τις απομιμήσεις σε διάφορες ιστοσελίδες όπως amazon, skroutz και ebay.

Ο κατασκευαστής ξεκαθαρίζει πως προϊόντα όπως Keto Diet skroutz, Keto Diet amazon και ebay, αποτελούν απομιμήσεις. Παραγγελίες γίνονται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή, και ουδέποτε από άλλους ιστότοπους. www.KetoDiet.gr

Περίληψη:

Παραγγελίες γίνονται μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή, και ουδέποτε από άλλους ιστότοπους.

Συνηθισμένες ερωτήσεις και απαντήσεις:

 • Πότε πρέπει να πληρώσω; Κατά την παραγγελία;

Η παραγγελία γίνεται χωρίς προπληρωμή! Η συνολική πληρωμή πραγματοποιείται κατά την παραλαβή των προϊόντων.

 • Πόση διάρκεια έχει η κάθε συσκευασία;

Κάθε συσκευασία αντιστοιχεί σε θεραπεία για ένα μήνα.

 • Πόσο βάρος μπορώ να χάσω χρησιμοποιώντας αυτό το συμπλήρωμα διατροφής;

Η απώλεια βάρους εξαρτάται από το άτομο, τον οργανισμό του, το φύλο, το σωματικό λίπος, την ηλικία και τον τρόπο ζωής. Παρόλα αυτά, άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν αναφέρουν πως έχασαν 10-15 κιλά σε ένα μήνα.

 • Πότε θα παρατηρήσω τα πρώτα αποτελέσματα;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

www.KetoDiet.gr

Keto Diet - τρέχουσες αξιολογήσεις χρηστών 2020 - συστατικά, πώς να το πάρετε, πώς λειτουργεί, γνωμοδοτήσεις, δικαστήριο, τιμή, από που να αγοράσω, skroutz - ΕλλάδαΧάστε βάρος κερδίζοντας ενέργεια με το Keto Diet!

Τώραδώστεμιαεντολή:

www.KetoDiet.gr

Προσφοράπεριορισμένηςτιμής:

-50% ΜΕΙΩΣΗ!

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για χρόνια και χρόνια βασανιζόμουν με τα περιττά κιλά. Δοκίμασα διάφορες δίαιτες και συμπληρώματα. Μέχρι που ανακάλυψα αυτό το προϊόν. Με αυτή την τιμή είπα ‘’Γιατί όχι, ας το δοκιμάσω κι αυτό. Δεν έχω κάτι να χάσω.’’ Ε λοιπόν, λειτουργεί! Σε ένα μήνα έχασα 12 κιλά. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη. Με καμία άλλη μέθοδο δε είδα τέτοια αποτελέσματα.

 2. Ως χορτοφάγος, δύσκολα θα έβρισκα ένα συμπλήρωμα που να μην περιέχει τίποτα ζωικό μέσα στην σύνθεσή του. Και όμως, αυτές οι κάψουλες είναι κατάλληλες για χορτοφάγους. Επιτέλους, κάποιος μας σκέφτηκε κι εμάς! Μολις έκανα την παραγγελία μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω την θεραπεία αδυνατίσματος.

 3. Παιδιά, ξεπεράστε οποιοδήποτε δίλημμα μπορεί να έχετε για τα συμπληρώματα. Μην τα βάζετε όλα στο ίδιο καζάνι. Αυτό είναι φυσικό και δουλεύει. Ξέρω τουλάχιστον τρία άτομα πλην από εμένα, που σε ένα μήνα θεραπείας με αυτές τις κάψουλες έχασαν από 6 μέχρι 14 κιλά. Εγώ προσωπικά το προτείνω ανεπιφύλακτα.

 4. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, μια ζωή είμαι σε δίαιτα. Πολλές φορές έχανα βάρος, αλλά μετά από λίγο καιρό επέστρεφε, το λεγόμενο φαινόμενο γιο-γιο. Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν. Με αυτό το προϊόν, το οποίο μου σύστησε μία φίλη διατροφολόγος, έφτασα σε ένα ιδανικό, υγιές σωματικό βάρος, και πλέον δεν νιώθω πως βρίσκομαι σε ένα αδιέξοδο.

 5. Δευτέρα υπέβαλα την παραγγελία μου και Τετάρτη πρωί την παρέλαβα. Άμεση εξυπηρέτηση! Μόλις την πήρα στα χέρια μου, άνοιξα το κουτί και ήπια την πρώτη κάψουλα, ανυπόμονη να ξεκινήσω την θεραπεία. Έπειτα συνέχισα κανονικά την ημέρα μου. Δεν έκανα αλλαγές στην διατροφή μου. Την πρώτη εβδομάδα έχασα 4 κιλά. Ανυπομονώ να δω πως θα πάει η θεραπεία και πόσα κιλά συνολικά θα χάσω!

 6. Εμείς ξεκινήσαμε μαζί την θεραπεία, αρχές του μήνα. Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα λειτουργεί. Διατροφικές συνήθειες δεν αλλάξαμε. Να φανταστείτε υπήρξαν και κάποιες ατασθαλίες όπως βραδινό από φαστ φουντ και παγωτό…ουπς! Παρόλα αυτά, χάσαμε βάρος και οι δύο. Εγώ 13 κιλά και ο Θέμης 15! Ευχαριστούμε!

 7. Γεια σας! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, πρέπει να περιορίσουμε την κατανάλωση υδατανθράκων, σε συνδυασμό με την θεραπεία με αυτές τις κάψουλες;;;

  • Γεια σου Χριστιάνα! Όχι! Αυτό είναι το σπουδαίο! Δεν επιβάλλεται να κάνουμε καμία αλλαγή στην διατροφή μας. Απλά, να ξεκινήσουμε θεραπεία με το συγκεκριμένο συμπλήρωμα και θα τα κάνει όλα αυτό για μας! Άφησε αν θες τα στοιχεία σου στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή και θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο, να σου τα εξηγήσουν καλύτερα. Εγώ πάντως έχασα 11 κιλά σε ένα μήνα, χωρίς να στερηθώ τα αγαπημένα μου μακαρόνια! ?

   • Ευχαριστώ Λένα! ΟΚ λοιπόν, θα αφήσω τα στοιχεία μου για να μιλήσω και μαζί τους. Με ενδιαφέρει το προϊόν.

 8. Γεια σας φίλοι μου! Θα ήθελα να μοιραστώ και την δική μου εμπειρία. Ως ένας κλασσικός Έλληνας, μου αρέσει το φαγητό και είμαι αρκετά λαίμαργος για να κάνω κάποια αυστηρή δίαιτα. Με αυτές τις κάψουλες, χωρίς να πιέσω πολύ τον εαυτό μου, κατάφερα να χάσω 10 κιλά μέχρι τώρα. Πλέον, δεν έχω καν όρεξη για ανθυγιεινά φαγητά. Θέλω να τρέφομαι υγιεινά, και μάλιστα σκέφτομαι να ξεκινήσω και γυμναστική!

 9. Αυτό είναι το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής που δοκιμάζω αφού δεν πιστεύω γενικά στα συμπληρώματα διατροφής. Και όμως, αυτό το προϊόν κατάφερε να μου αλλάξει γνώμη αφού με αυτό έχασα 12 κιλά σε ένα μόνο μήνα. Απίστευτό!

 10. Δοκίμασα τα πάντα από δίαιτες μέχρι γυμναστική αλλά δεν κατάφερα να χάσω όσα κιλά ήθελα. Το βάρος μου μια αυξανόταν μια μειωνόταν. Αυτό το συμπλήρωμα το ανακάλυψα τυχαία στο διαδίκτυο και είπα να του δώσω μία ευκαιρία. Και πολύ καλά έκανα! Όχι μόνο έχασα 13 ολόκληρα κιλά σε ένα μήνα, αλλά έχω περισσότερη ενέργεια και ευεξία!

 11. Είχα ακούσει στο παρελθόν για την κέτωση, αν και ποτέ δεν κατάφερα να ακολουθήσω μία κετονική διατροφή. Με αυτό το συμπλήρωμα απολαμβάνω τα θετικά αποτελέσματα μιας κετονικής διατροφής χωρίς ιδιαίτερο κόπο! Έχασα 6 κιλά τις πρώτες δύο εβδομάδες θεραπείας.

 12. Υποφέρω από ευαισθησία στο στομάχι, κι έτσι φοβόμουν κάπως να εμπιστευθώ κάποιο συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή χαπιού. Αυτό το συμπλήρωμα όμως, λόγω του ότι αποτελείται από φυσικά συστατικά αφομοιώνεται πολύ εύκολα από το στομάχι και δεν προκαλεί καμία δυσφορία ή πόνο. http://www.KetoDiet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ